Anders Italiaans ontdekken

Met Altraitalia leer je het andere Italië ontdekken.
Flexibel en klantgericht taalonderwijs, met het accent op conversatie. Niet alleen met de taal, ook met de cultuur en het land ga je bij ons op een unieke manier kennis maken. Wil je een cursus italiaans volgen in kleine groepslessen of privé-lessen met persoonlijke aandacht en begeleiding? Wil je Italiaans lezen op je eigen niveau? Maak dan ook zeker gebruik van onze mini-bibliotheek. Altraitalia laat je ook de Italiaanse cultuur, de levensstijl en -ritme van de Italianen anders beleven. Van culturele avonden met een mix van muzikale intermezzo’s, literaire ontmoetingen en filmvoorstellingen tot een culinaire giro d’Italia en nog veel meer. Ben je op zoek naar traditionele Italiaanse festiviteiten of bijzondere en onbekende plekken in Italië? Bekijk dan ons reisaanbod. Wil je meer weten? Bel of mail en ons team beantwoordt graag al je vragen.

Onze taalcursussen

Onze evenementen

Zaterdag 16 December : Arts, Food & Wine Tasting
16 December 2017 16:00
De Huiskamer - Ringweg 36c Spaarndam

Nieuws van Altraitalia

TAAL & CULTUURREIS naar CALABRIA van 17 tm 24 Juni 2018
Een week leven in Zuid-Italiaanse sfeer Een unieke reis van 17 tm 24 juni 2018. Ben je geïnteresseerd in deze taalreis of wil je alleen meereizen en heerlijk genieten van de culturele uitjes? Altraitalia organiseert een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden en presenteert dan het gedetailleerde reisprogramma op 7 januari a.s. vanaf uur 11:00-14:00 uur. Laat me [...]
Volgende Open Dag Altraitalia in 2018 op 7 Januari van 11:00-14:00.

De volgende open dag in 2018 is op 7 Januari van 11:00-14:00.

Deel 2 – Literaire ontmoetingen – Deel 2

Nieuws – Literaire ontmoetingen deel 2 – Nieuws

Nieuws – Literaire ontmoetingen – Nieuws

Nieuws – Vanaf dit jaar organiseert Altraitalia drie literaire ontmoetingen ! – Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE MET ALTRAITALIA

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met educatief materiaal, reistips, nieuwe cursussen, interessante posts, populaire boeken en nog veel meer!

Vul hier uw email adres in
Please wait...

Altraitalia vertelt

Giro dell’Altraitalia Sicilia

Giro dell’Altraitalia Campania