Over Altraitalia

Altraitalia is al jarenlang de Italiaanse taalschool van Alessandra Murmura en het vertrouwde adres in Haarlem en omstreken waar je de taal en cultuur écht anders ontdekt en beleeft. Aangezien wij nu ook online les geven, zijn er geen beperkingen meer m.b.t. afstand.

Alessandra Murmura, eigenaresse van de taalschool, laat je anders naar Italianen, hun leefwijze en cultuur kijken. Met haar gedreven enthousiasme onderwijst ze méér dan een taal: ze leidt je in tot het pure, authentieke Italië en doorbreekt daarbij de stereotypen.

“Voor de taalcursussen hou ik vast aan kleine groepen, zodat iedere cursist persoonlijke aandacht krijgt. Ook wordt iedereen extra gemotiveerd om actief deel te nemen aan de lessen, om zich de taal van de passie sneller eigen te maken. Het uitwisselen van persoonlijke ervaringen is een goede manier om een taal te leren: spreken vanuit je hart! En dat doen wij natuurlijk zo veel mogelijk in het Italiaans”.

Daarnaast laat Altraitalia iedere Italië liefhebber ook het andere Italië ontdekken via de talrijke evenementen die we organiseren, met een mix aan cultuur, literaire ontmoetingen, een culinaire giro d’Italia en niet te vergeten een divers reisaanbod naar onbekende regio’s.