Schrijf je in voor één van onze cursussen

Het cursusaanbod is groot en gevarieerd, met individuele, duo- en groepslessen op alle niveaus en vinden zowel overdag, als in de avonduren en de weekenden plaats.

Heb je interesse in extra cursussen, bekijk hier ons aanbod en neem dan gerust contact met ons op.

Je hebt een drukke agenda en wilt toch snel Italiaans leren of je taalkennis verbeteren? Dan zijn de privélessen een ideale leermethode! Het programma wordt aangepast aan jouw behoeften, leerritme en beschikbare tijd.

Kosten privélessen € 385,- (10 lessen)

In de duo-lessen – samen met je partner, vriend of andere deelnemer van jouw keuze – geniet je eveneens van deze voordelen: een programma dat is gebaseerd op jullie behoeften, leerritme en tijd.

Kosten p.p. duo-lessen: € 285,- (10 lessen) of € 400,- (15 lessen)

Heb je al eerder een cursus Italiaans gevolgd en wil je jouw Italiaans een boost geven en je woordenschat uitbreiden? Tijdens deze cursus kun je jouw kennis van de Italiaanse taal opfrissen, doormiddel van leuke actieve oefeningen. Deelname vanaf minimaal taalniveau a1 afgerond.

Lesmateriaal/tekstboek: “ Piu’ scrivo ,piu’ parlo” ISBN 978-618-5554-07-1, Ornimi editore.

7 ontmoetingen op maandagavond 16.00-17.15 uur
9, 16, 23, 30 mei, 13, 20, 27 juni
Kosten 120 euro p.p.
Inschrijving: vul hiernaast het formulier in.

In de speciale conversatiecursussen wordt gesproken, gelezen en geluisterd en wordt basiskennis van de grammatica verondersteld.

  • conversatie cursus in overleg

In de vakantiecursussen gaat het vooral om kennis en vaardigheden die je nodig hebt als je reist en verblijft in Italië.

Thuis oefen je de geleerde stof met het boek en de cd. Het pakket bestaat uit 8 lessen van 120 minuten.

  • vakantie cursus in overleg

Ga je ook wel eens op vakantie naar Italië en kan je de mensen niet zo goed verstaan? Of kan je ze wel al een beetje verstaan en wil je de taal leren zodat je een gesprekje kunt voeren? Deze cursus Italiaans voor kids is toegespitst op veelgebruikte zinnen tijdens een vakantie en de wereld van kinderen. Het gaat om een basiskennis: kleine praktische gesprekken over bijvoorbeeld familie, huisdieren, hobby’s. De woordenkennis wordt spelenderwijs vergroot en de kids leren meer over het mooie Italië.

Start cursus: 7 februari 2022
Kosten: 10 lessen voor € 150 (10 lessen van 1 uur) excl. lesboek.

Bij belangstelling kunt u via de mail contact opnemen met alessandra@altraitalia.nl 

Ook is het voor de kinderen mogelijk om een proefles te volgen. Bij minimaal 5 kinderen kan er een proefles gepland worden.

    Ik schrijf me in voor de volgende cursus - maak een keuze, scroll tussen de cursussen en selecteer. LET OP! KIES DE JUISTE CURSUS    onderin_nieuw_15jaar italiaans leren