Schrijf je in voor één van onze cursussen

Het cursusaanbod is groot en gevarieerd, met individuele, duo- en groepslessen op alle niveaus en vinden zowel overdag, als in de avonduren en de weekenden plaats.

Heb je interesse in extra cursussen, bekijk hier ons aanbod en neem dan gerust contact met ons op.

Je hebt een drukke agenda en wilt toch snel Italiaans leren of je taalkennis verbeteren? Dan zijn de privélessen een ideale leermethode! Het programma wordt aangepast aan jouw behoeften, leerritme en beschikbare tijd.

voor informatie bel of stuur me gerust een mail voor een vrijblijvend intake gesprek.

 

In de duo-lessen – samen met je partner, vriend of andere deelnemer van jouw keuze – geniet je eveneens van deze voordelen: een programma dat is gebaseerd op jullie behoeften, leerritme en tijd.

voor informatie bel of stuur me gerust een mail voor een vrijblijvend intake gesprek.

Heb je al eerder een cursus Italiaans gevolgd en wil je jouw Italiaans een boost geven en je woordenschat uitbreiden? Tijdens deze cursus kun je jouw kennis van de Italiaanse taal opfrissen, door middel van leuke actieve oefeningen. Deelname vanaf minimaal taalniveau a1 afgerond.

8 ontmoetingen op woensdagavond van 19:00 tot 20:15 uur
Lessen op: 19, 26 april, 10, 24 , 31 mei, 7, 14 en 21  juni
Kosten: € 160,- p.p.
Inschrijving: Vul hiernaast het formulier in.

In de speciale conversatiecursussen wordt gesproken, gelezen en geluisterd en wordt basiskennis van de grammatica verondersteld.

  • conversatie cursus in overleg

In de vakantiecursussen gaat het vooral om kennis en vaardigheden die je nodig hebt als je reist en verblijft in Italië.

Thuis oefen je de geleerde stof met het boek en de cd. Het pakket bestaat uit 8 lessen van 120 minuten.

  • vakantie cursus in overleg

Ga je ook wel eens op vakantie naar Italië en kan je de mensen niet zo goed verstaan? Of kan je ze wel al een beetje verstaan en wil je de taal leren zodat je een gesprekje kunt voeren? Deze cursus Italiaans voor kids is toegespitst op veelgebruikte zinnen tijdens een vakantie en de wereld van kinderen. Het gaat om een basiskennis: kleine praktische gesprekken over bijvoorbeeld familie, huisdieren, hobby’s. De woordenkennis wordt spelenderwijs vergroot en de kids leren meer over het mooie Italië.

Start cursus: in overleg
Kosten: 10 lessen voor € 150 (10 lessen van 1 uur) excl. lesboek.

Bij belangstelling kunt u via de mail contact opnemen met alessandra@altraitalia.nl 

Ook is het voor de kinderen mogelijk om een proefles te volgen. Bij minimaal 5 kinderen kan er een proefles gepland worden.

Deze cursus is bestemd voor cursisten die al een aantal jaren Italiaans leren en de grammatica van de Italiaanse taal redelijk beheersen (minimaal niveau B1 van het Europese referentiekader). Woordenschat en spreekvaardigheid staan in de lessen centraal.  Cursisten krijgen verschillende opdrachten, bijv. over een boek of een film praten, over hun ervaringen op vakantie of een kort stuk uit de krant te presenteren. Deze activiteiten vormen de basis voor groepsgesprekken over aspecten van de Italiaanse taal en cultuur. Middels korte schrijfopdrachten komen de grammaticale vragen aan het licht en deze vormen de basis voor het behandelen van de  grammatica in context. 

Thema’s: zeer gevarieerde thema’s; nieuws, kunst, films, actualiteiten en natuurlijk de reis en vakantie naar “ Lo Stivale”
Rooster: op dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.15 uur
Groepsgrootte: minimaal 3 en maximaal 5 cursisten
Cursusgeld: €460 per 27 lessen of in twee termijnen €235, Zie inschrijving
Ingangsniveau: minimaal cursusniveau B1 van het Europese referentiekader en de behoefte hebben aan meer woorden leren en veel spreken tijdens de les.
Start: vanaf 19 september of in overleg
Cursuslocatie: “La casa del sole Altraitalia” Tetterodestraat 34 rood
Tekstboek: “ Italia sempre” B2-C1 Ornimi editore

Inschrijven: Ook als de cursussen al gestart zijn kan je alsnog meedoen.
Meedoen aan de conversatielessen Italiaans? Neem dan contact op met de docente via info@altraitalia.nl .

onderin_nieuw_15jaar italiaans leren