“Le ultime notizie di Altraitalia”

streep

Met alles wat er gebeurt in de wereld vandaag is positief nieuws belangrijker dan ooit. Wij adviseren onze leerlingen zoveel mogelijk in het Italiaans te lezen.
Daarom verwijzen wij jullie naar 2 Italiaanse websites met alleen maar goed nieuws uit Italië.

De positieve verhalen lees je op ilgiornaledellebuonenotizie.it of buonenotizie.it.

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Altraitalia reist naar de Biënnale van Venetië

Altraitalia nodigt cursisten uit om deel te nemen aan een reis naar Venetië, ten tijde van de Biënnale. Elena (lerares) en Alessandra (eigenares/lerares) zullen de deelnemers wegwijs maken en culturele en educatieve activiteiten organiseren. Deze reis vindt plaats op 29 en 30 september, 1 en 2 oktober 2022. 
Ben je een liefhebber van Italiaanse kunst, design en cultuur, aarzel dan niet en meldt je aan voor de tour, gewijd aan de Biënnale. De Biënnale is een van de belangrijkste en meest prestigieuze internationale tentoonstellingen van hedendaagse kunst, die elke twee jaar plaatsvindt.  
De kosten bedragen ongeveer € 350, =  
Inclusief:
Educatieve en culturele activiteiten, Biënnale-ticket (twee locaties) en rondleiding boekje met activiteiten en algemene informatie over Venetië. Voor meer informatie zie: www.labiennale.org/it/arte/2022
Exclusief: 
Reis naar Venetië en hotelovernachtingen. Voor suggesties voor reis en verblijf, ontbijt en lunch kun je terecht bij Elena en Alessandra. 
Wil je meer weten?
Op 29 juni 2022 organiseren Alessandra en Elena een informatiebijeenkomst, bij Altraitalia in de Tetterodestraat. Je bent daar welkom van 19.30 tot 21.00 uur

Blijf op de hoogte van het nieuws uit Italië!

Studenten kunnen hier artikelen lezen in het Italiaans.
In dit archief komen elke maand actuele berichten te staan.

italiaans fiat vintage
nieuws Italiaans leren Haarlem paperboy
onderin_nieuw_15jaar italiaans leren