Lesrooster grote groepen
(max. 8 personen)

streep

Onze lessen vinden zowel overdag, als in de avonduren en weekenden plaats en worden aangeboden op alle niveaus. In de winter en de zomer houden we de schoolvakanties aan. Een volledig cursusjaar duurt van september tot april/mei en bestaat uit twee lesroosters/programma’s: van september tot april/mei (start na zomerstop) en van februari tot april/mei (start na winterstop).

De Italiaanse taal kent net als andere talen zes verschillende niveaus. Dit zijn de internationaal erkende CEFR-niveaus A1, A2, B1, B2, C1 en C2. De niveaus gaan van de beginnende taalgebruiker (A1 en A2) naar de gevorderde taalgebruiker (B1 en B2) en de (zeer) vaardige taalgebruiker (C1 en C2). Bij alle cursusprogramma’s bepalen we aan het eind van een programma in een evaluatie met de studenten op welk taalniveau zij in het volgende lesrooster verder kunnen.

De jaarcursussen beginnen de 1e week van september en de semester cursussen beginnen 3e week van januari.

Lesrooster grote ruimte (8 personen)

  Ik schrijf me in voor de volgende cursus - maak een keuze, scroll tussen de cursussen en selecteer. LET OP! KIES DE JUISTE CURSUS, DAG & TIJDSTIP  Kosten voor de cursussen in de grote ruimte zijn:
  €460,- voor 29 lessen
  .
  U kunt ook 2 termijnen betalen.
  € 235,- per termijn
  .

  Maak hier uw keuze?


  We gaan ook dit jaar met veel plezier en enthousiasme het lesjaar tegemoet.
  Gelukkig zijn er nu versoepelingen m.b.t. Covid19. Als extra maatregel heeft Altraitalia ook de ventilatie vervangen. Leren met elkaar in een positieve, prettige lesomgeving is een must voor de ontwikkeling van elke taal.

  Hierboven vind je het meest recente lesrooster voor het komend studiejaar
  in de grote ruimte, geschikt voor 8 personen.

  op locatie italiaanse lessen in grote groep
  onderin_nieuw_15jaar italiaans leren