Lesrooster kleine groepen

streep

Onze lessen vinden zowel overdag, als in de avonduren en weekenden plaats en worden aangeboden op alle niveaus. In de winter en de zomer houden we de schoolvakanties aan. Een volledig cursusjaar duurt van september tot april/mei en bestaat uit twee lesroosters/programma’s: van september tot april/mei (start na zomerstop) en van februari tot april/mei (start na winterstop).

De Italiaanse taal kent net als andere talen zes verschillende niveaus. Dit zijn de internationaal erkende CEFR-niveaus A1, A2, B1, B2, C1 en C2. De niveaus gaan van de beginnende taalgebruiker (A1 en A2) naar de gevorderde taalgebruiker (B1 en B2) en de (zeer) vaardige taalgebruiker (C1 en C2). Bij alle cursusprogramma’s bepalen we aan het eind van een programma in een evaluatie met de studenten op welk taalniveau zij in het volgende lesrooster verder kunnen.

De jaarcursussen beginnen de laatste week van september en de semester cursussen beginnen vanaf 16 januari 2022

Lesrooster kleine ruimte

  Ik schrijf me in voor de volgende cursus - maak een keuze, scroll tussen de cursussen en selecteer. LET OP! KIES DE JUISTE CURSUS, DAG & TIJDSTIP  Kosten voor de cursussen in de kleine ruimte zijn:
  €460,- voor 20 lessen
  .
  U kunt ook 2 termijnen betalen.
  € 235,- per termijn
  .

  (Conversazioni di viaggio - 6 lessen €150,-)


  Maak hier uw keuze?


  Hierboven vind je het meest recente lesrooster voor het komend studiejaar in de kleine ruimte, geschikt voor 5 personen.

  onderin_nieuw_15jaar italiaans leren