All instructors

Alessandra

Eigenaar

Ik ben geboren Calabrese (Vibo Valentia). Na een studie Pedagogie aan de università di Roma heb ik lange tijd in Florence gewerkt. Sinds 2004 woon ik in Haarlem en geef met veel plezier les.

Elena

Docente

I was born in Sicily, but soon I moved to the north of Italy. I grew up in Padua and in Bergamo, then I moved to Venice for the university. After I moved to Milano where I got the Master in Didactics of L2/LS Italian at the Catholic University of the Sacred Heart and I started to work as a teacher.

Marina

Docente

Ik ben afgestudeerd bij de faculteit Letteren, met specialisatie kunstgeschiedenis, bij de Universiteit van Cagliari, de stad waar ik opgegroeid ben, en Milaan. Mijn passie voor taal en literatuur is echter altijd gebleven. Ik zie erna uit om met jullie de Italiaanse taal en cultuur te ontdekken!

Francesca

docente

Ik ben geboren en opgegroeid in Rome. Als kind droomde ik er al van om overal naar toe te reizen om kennis te maken met nieuwe culturen. Ik vind lesgeven geweldig en bereid mijn lessen altijd met enthousiasme, passie en professionaliteit voor.